Вільхівська сільська рада

Харківська область, Харківський район

Дата: від до Скинути
08 Червня, 2021 р., 16:40
На вихідних 6 червня в с. Стрілече пройшла  гра  четвертого туру Чемпіонату Харківського району  по футболу   між ФК «Мала Рогань» та «Стріла» Стрілеча  з результатом 2-1. ВІТАЄМО НАШУ КОМАНДУ! Також в рамках даного туру 4 червня на стадіоні  с. Мала Рогань відбулася гра  серед  ветеранів (35+)  Кутузівка-Високий з результатом 0-3.
07 Червня, 2021 р., 10:25
Нестандартне закінчення навчального року! Ліцеї Вільхівської сільської ради цьогоріч були креативні в підході святкування свята останнього дзвоника, а саме провели для своїх школярів різноманітні флешмоби, квести, а вихованці Вільхівського ліцею взагалі поїхали за позитивними емоціями до   Екопарку Фельдмана. Креативність і нововведення кредо двох останніх років у навчанні всієї країни під час пандемії. А наші ліцеї на практиці довели, що такий підхід ефективний і у святкуванні, адже непідробні емоції на обличчі дітей - це найголовніший показник руху в правильному направленні. Веселих та насичених канікул, вам школярі, та до зустрічі в новому навчальному році! Щасливої дороги, вам  випускники!
04 Червня, 2021 р., 10:05
Голова Вільхівської сільської ради Олександр Шмиголь взяв участь у першому засіданні Палати місцевих рад Конгресу місцевих та регіональних влад, що  відбулося 3 червня 2021 року у  Хмельницькому за участі Президента України Володимира Зеленського та під головуванням заступника Керівника Офісу Президента України Кирила Тимошенка. Від кожної області було по п'ять представників - це голови обласних центрів, міських та сільських громад.
02 Червня, 2021 р., 11:56
Шановний    Олексій Олексійович!  Вітаємо Вас   з Днем нарадження! В роботі-успіху й терпіння, У справах-вічного горіння, В сім’ї-любові і добра На многії та благії літа! З повагою Вільхівський сільський голова Олександр ШМИГОЛЬ.
02 Червня, 2021 р., 10:20
Святкові заходи до «Дня захисту дітей» на території Вільхівської сільської ради продовжилися. Незважаючи навіть на примхи погоди в перший день літа, свято для дітей нашої громади відбулося в селах Мала Рогань та Вільхівка. Завдяки підтримці організаторів: Вільхівського сільського голови Олександра ШМИГОЛЯ, благодійної організації Євгена ПИВОВАРОВА та ТОВ «Харківнерудпром» всі діти і дорослі, і малі отримали позитивні емоції від солодощів, іграшок, шоу мильних кульок, батутів, аквагриму, аніматорів з ігровою програмою, дискотеки, а також самі порадували виступом у творчому колективі Малороганського БК. І звичайно свято не змогло б пройти без вас, наших чарівних, прекрасних та розумних дітей, нашого майбутнього покоління. Адже лише тільки з вами, нашими дітьми, ми дорослі можемо отримати квиток в світ мрій: знову захопитися казками, заново повеселитися і побачити все в яскравих відтінках.                                                                                                                        
31 Травня, 2021 р., 17:00
В селищі Кутузівка Вільхівської сільської ради 30 травня  2021 року пройшов святковий захід  "Дня захисту дітей". Участь приймали вихованці Кутузівського, Елітнянського, Молороганського будинків культури, вокальні та хореографічні колективи с. Вільхівки.  Дякуємо всім учасникам та організаторам заходу: Вільхівському сільському голові Олександру ШМИГОЛЮ, благодійному фонду Євгена ПИВОВАРОВА та члену виконавчого комітету Віталію ГОРБАНЮ.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь