Вільхівська сільська рада

Харківська область, Харківський район

Дата: від до Скинути
09 Липня, 2021 р., 13:05
8 червня  відбулось розширене засідання постійної  комісії  з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного і навколишнього середовища під  головуванням Наталії Кириченко.
08 Липня, 2021 р., 11:58
Заступник голови Олена АНУРОВА  представила Вільхівську сільську раду  на Всеукраїнському з’їзді територіальних громад України. До участі у з’їзді долучилися  делегати від ОТГ з усієї України, народні депутати, посадовці центральних органів виконавчої влади, експерти, представники міжнародних організацій та проектів технічної допомоги.
07 Липня, 2021 р., 15:20
  Ремонт автошляху С212518 /Т-21-04/  через селище  Елітне та село Вільхівка до населеного пункту Сороківка, що проводиться у межах Програми Президента України «Велике будівництво» підходить до завершення. Наразі компанія «Автомагістраль-Південь» проводить роботи:
28 Червня, 2021 р., 12:00
День молоді, який пройшов на території Вільхівської сільської ради  на вихідних, 27 червня, розпочався спортивно, з турніру з міні-футболу на кубок Вільхівської громади в с. Мала Рогань.  Призерами чемпіонату стала команда с. Вільхівка, друге місце посіла  команда  сел. Елітне, третє - сел. Кутузівка, четверте - с. Мала Рогань. Вітаємо призерів та команди,  що взяли участь.
27 Червня, 2021 р., 09:00
Шановні представники молодого покоління! Прийміть найтепліші  вітання  з Днем молоді!
25 Червня, 2021 р., 15:40
Благоустрій – це не тільки візитна картка кожного населеного пункту та громади в цілому. Насамперед це забезпечення створення належних умов проживання місцевих жителів, вирішення проблем та перспектив розвитку даної сфери та комунального обслуговування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь