Вільхівська сільська рада

Харківська область, Харківський район

Шановні мешканці Вільхівської громади!

Дата: 01.06.2022 11:41
Кількість переглядів: 3599

   Розпочато роботу комісії з обстеження будівель та споруд пошкоджених під час проведення бойових дій на території Вільхівської сільської територіальної громади, спричиненої збройною агресією Російської Федерації (розпорядження № 35 від 26 травня 2022р.)

   Для обстеження майна потрібно подати заяву за формою, до заяви надати копії паспорту та ідентифікаційного коду власника майна, витягу на право власності будівлі та земельної ділянки, технiчного паспорту. Обстеження майна проводиться у присутності власника, якщо такої можливості немає, то додатково у заяві вкажіть «Прошу провести обстеження у присутності представника ПІБ, номер телефону». Якщо втрачено документи про право власності, також вкажіть це у заяві.

   Прийом заяв щодо обстеження майна проводиться за адресами:
    1. с. Вільхівка, вул. Центральна, б.1, адміністративна будівля сільської ради, приміщення офіцера громади, час прийому: понеділок, середа, п’ятниця, з 9:00 до 12:00 (контактна особа спеціаліст І категорії – землевпорядник Кисельов Сергій Юрійович);
     2. с. Мала Рогань, вул. Покровська, б.10, адміністративна будівля сільської ради, час прийому: понеділок, середа, п’ятниця, з 9:00 до 12:00 (контактна особа соціальний робітник Калюжна Світлана Олександрівна).

 

Також заяви приймаються на електронну адресу: cnsp_vsr2021@ukr.net
Інші адреси прийому заяв повідомимо додатково.

РОЗПОРЯДЖЕННЯ № 35 від 26 травня 2022 року   

Заява на обстеження майна

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь