Вільхівська сільська рада

Харківська область, Харківський район

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ВІЛЬХІВСЬКОЇ ГРОМАДИ!! 

Дата: 27.05.2022 17:53
Кількість переглядів: 1374

Звертаємо Вашу увагу, щодо відновлення роботи відділів ДРАЦС 

Для консультації та запису на отримання свідоцтв про смерть, шлюб або народження звертатися за номером тел. +380956331251

Або звертатися за адресою:
Московський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у місті Харкові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків):
Нестеренко Катерина В’ячеславівна
61121, м. Харків, пр. Тракторобудівників, 144, Тел. (057) 725-37-60, vcs_mo@khm.kh.drsu.gov.ua
Графік прийому: вівторок та п’ятниця з 10:00 до 14:0

Харківський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Харківському районі Харківської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків):
Локойда Яна Валеріївна
62472, Харківська область, м. Мерефа, вул. Культури, 2Б Тел. (057) 748-45-45, vcs@kh.kh.drsu.gov.ua
Доступ до Державного реєстру актів цивільного стану громадя

Державна реєстрація смерті в умовах воєнного часу та бойових дій проводиться:
Під час режиму воєнного стану державна реєстрація смерті проводиться будь-яким органом державної реєстрації актів цивільного стану за зверненням заявника, незалежно від місця смерті чи проживання померлої особи. 
Відділи державної реєстрації актів цивільного стану працюють у штатному режимі, крім міст/районів, де такої можливості немає у зв'язку з веденням активних бойових дій.
Державна реєстрація смерті згідно Закону України «Про державну реєстрацію актів цивільного стану» проводиться органом державної реєстрації актів цивільного стану на підставі:
  1. Документа встановленої форми про смерть, виданого закладом охорони здоров'я або судово-медичною установою;
    2. Рішення суду про встановлення факту смерті особи в певний час або про оголошення її померлою.
Проводиться державна реєстрація смерті за заявою родичів померлого, представників органу опіки та піклування, працівників житлово-експлуатаційних організацій, адміністрації закладу охорони здоров’я, де настала смерть. Особа, яка звернулась щодо реєстрації смерті до відділу державної реєстрації актів цивільного стану, подає заяву разом з оригіналом паспорта померлої особи (відсутність документа не є підставою для відмови в реєстрації смерті) та один з документів з наступного переліку:
   • Лікарське свідоцтво про смерть (форма № 106/о), форма згідно наказу Міністерства охорони здоров’я України від 08.08.2006 № 545;
Лікарське свідоцтва про смерть видається лікарем закладу охорони здоров’я, що розташований у місті, або селищі міського типу, населеному пункті сільської місцевості та у якому працює не менше двох лікарів.
  • Фельдшерська довідка про смерть (форма № 106-1/о), форма згідно наказу Міністерства охорони здоров’я України від 08.08.2006 № 545, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 25.10.2006 за № 1150/13024;
Фельдшерська довідка про смерть видається фельдшером закладу охорони здоров’я, що розташований у сільському населеному пункті у разі відсутності лікаря (хвороба, відпустка тощо).
   • Лікарське свідоцтво про перинатальну смерть;
Лікарське свідоцтво про перинатальну смерть видається закладами охорони здоров’я у разі смерті дитини у віці 0-6 діб та мертвонародження.
   • Рішення суду про оголошення особи померлою;
   • Рішення суду про встановлення факту смерті особи в певний час;
 • Повідомлення державного архіву або органів Служби безпеки України у разі реєстрації смерті осіб, репресованих за рішенням несудових та судових органів;
  • Повідомлення установи виконання покарань або слідчого ізолятора, надіслане разом з лікарським свідоцтвом про смерть.

З повагою, адміністрація Вільхівськоі сільської ради.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь