Вільхівська сільська рада

Харківська область, Харківський район

Дата: від до Скинути
28 Жовтня, 2021 р., 10:44
Восени громадяни розпочинають активно поратися на огородах, дачних ділянках, на своїх подвір’ях, спалюючи при цьому листя, траву, чагарники тощо. Досить мало людей замислюється над тим, якими наслідками можуть обернутися такі прибирання та спалювання для довкілля та оточуючих.
26 Жовтня, 2021 р., 08:15
ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО УТОЧНЕННЯ ДАТИ ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ НА МІСЦЕВОМУ РІВНІ: "ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ ДЛЯ РОЗМІЩЕННЯ ТА ЕКСПЛУАТАЦІЇ ОСНОВНИХ, ПІДСОБНИХ І ДОПОМІЖНИХ БУДІВЕЛЬ ТА СПОРУД ПІДПРИЄМСТВАМИ, ЩО ПОВ'ЯЗАНІ З КОРИСТУВАННЯМ  НАДРАМИ ЗА МЕЖАМИ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ НА ТЕРИТОРІЇ ВІЛЬХІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ (ПЕРЕГЛЯНУТИ) Переглянути  ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ВРАХУВАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ ГРОМАДСЬКОСТІ У ПРОЕКТІ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ,  ПОЯСНЮВАЛЬНУ ЗАПИСКУ та ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН можливо за посиланням  https://vilh.gov.ua/news/1633586215/
25 Жовтня, 2021 р., 14:22
Гід з державних послуг - це єдиний офіційний ресурс, який містить інформацію про всі державні послуги в Україні, які надаються органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування. Портапляючи на  Гід, українці можуть отримати повну та достовірну інформацію про всі державні послуги нашої країни. Щоб перейти на офіційний ресурс  натисніть на посилання  https://guide.diia.gov.ua/  або  на картинку  нижче.
23 Жовтня, 2021 р., 13:37
Вчора, 22 жовтня заступник голови Анатолій Горбань разом зі спеціалістом І категорії з кадрових питань Іриною Савченко прийняли участь в заході, який відбувся в м. Дергачі на базі Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості населення .
21 Жовтня, 2021 р., 09:11
Вчора,  20 жовтня, наш спеціаліст з державної реєстрації актів цивільного стану відділу з питань забезпечення надання  адміністративних послуг Вільхівської сільської ради Мішньова Світлана Євгенівна взяла участь в тренінгу для спеціалістів Харківського району на тему: «Питання діяльності та організація взаємодії у сфері державної реєстрації актів цивільного стану», що відбувся у Центрі надання адміністративних послуг Мереф'янської міської ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь