Вільхівська сільська рада

Харківська область, Харківський район

Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) для Вільхівської сільської територіальної громади

Дата: 06.12.2023 09:55
Кількість переглядів: 194

Мати додатковий ресурс для швидкого реагування в нестандартних ситуаціях , це завжди - DOBRE💛. В нашій громаді ще одна гарна новина: за підтримки Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE)  для Вільхівської сільської територіальної громади придбали сучасний екскаватор вартістю понад 2,5 мільйона гривень та  обладнання для підсилення матеріально-технічної бази КП «Малороганський комунгосп»🚜.

Мати власну техніку для деокупованих громад це не тільки покращення послуг, це незалежність від багатьох факторів в складні для країни часи.

Мешканці сел та селищ Вільхівської сільської ради значно відчули різницю в якості та швидкості відновлювальних робіт на лініях водопостачання, водовідведення, ліквідації стихійних звалищ, обслуговуванні комунальних доріг, розбиранні завалів, а також благоустрої громади.

Висловлюємо щиру вдячність нашим постійним партнерам Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE). Особлива подяка програмному спеціалісту програми МТД DOBRE Катерині Шептій за сприяння та наполегливу роботу в реалізації проєкту, а також керівнику програми Браяну Кемплу за всебічну підтримку і розуміння нагальних потреб громади🤝. Разом до перемоги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь