Вільхівська сільська рада

Харківська область, Харківський район

Дата: від до Скинути
07 Жовтня, 2021 р., 08:48
ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ВРАХУВАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ ГРОМАДСЬКОСТІ У ПРОЕКТІ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ (ПЕРЕГЛЯНУТИ) Пояснювальна записка Детальний план
03 Жовтня, 2021 р., 08:00
Шановні освітяни! Вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників освіти! Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю. Щира подяка вам за  щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм. Вітаючи зі святом, від щирого серця бажаю кожному з Вас міцного здоров’я на довгі літа, щастя, благополуччя, невичерпної наснаги, миру, любові та злагоди!
27 Вересня, 2021 р., 10:35
Шановні вихователі та працівники дошкільних навчальних закладів!
24 Вересня, 2021 р., 20:20
Розпочато ремонт ґанку в Кутузівському будинку культури 
24 Вересня, 2021 р., 17:12
За дорученням сільського голови Олександра Шмиголя проводяться ремонтні роботи в сел. Слобідське по заміні водогону на пластикові труби.
24 Вересня, 2021 р., 17:00
На звернення сільського голови Олександра Шмиголя,  Державним підприємством " Дороги Харківщини " проведено ремонтні роботи мосту через річку Роганка в селі Сороківка.
24 Вересня, 2021 р., 09:17
«Здорова Україна»: на Харківщині побудують понад 200 спортивних майданчиків На придбання мультифункціональних спортивних майданчиків для територіальних громад Харківщини спрямували майже 81 млн грн.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь