Вільхівська сільська рада

Харківська область, Харківський район

З Днём Незалежності України!

Дата: 24.08.2023 09:21
Кількість переглядів: 467

Фото без опису

Незалежність, свобода, воля, гідність та честь! Саме ці чесноти плекає кожен українець 32 роки існування самостійної держави! За ці роки ми зазнали багато негативного впливу, маніпуляцій, принижень, але не здалися! Бо незалежність це не тільки статус у соцмережах, це найвищий рівень розвитку внутрішніх якостей кожного громадянина! Вміння розрізняти добро і зло, мати високий рівень емоційного інтелекту та інтелектуального розвитку, думати власною головою, вміти захищати своє і навчатися найкращим практикам світу, постійно рухатися вперед і зміцнювати фундамент культурних надбань минулих поколінь! 

На жаль ми рухаємося повільно, бо в системі ще існує корупція , а серед населення панують настрої, які є результатом багаторічної " промивки мізків" . Але ми рухаємося, і рухаємося у правильному напрямку, щодня доводячи всьому світу, що є не тільки незалежною країною, а і самодостатньою! 

Тому продовжуємо об'єднувати зусилля заради перемоги, допомагаймо ЗСУ, підтримуємо їх всіма можливими способами і головне думаємо, власною головою, а не суспільною думкою! І тоді ще багато поколінь українців будуть гучно вітати одне одного з Днем Незалежності України! 

З повагою і вірою в ЗСУ та перемогу,
Начальник Вільхівської сільської військової адміністрації                                         Олександр ШМИГОЛЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь