Вільхівська сільська рада

Харківська область, Харківський район

КУ "Центр надання соціальних послуг" Вільхівської сільської ради

10 Лютого, 2022 р., 16:20
08 лютого 2022 року відбулася робоча зустріч директора КУ « Центр надання соціальних послуг» Вільхівської сільської ради Тетяни Грунської з представниками Харківської районної філії ХОЦЗ: начальником відділу взаємодії з роботодавцями Юлією Романовою та начальником відділу активної підтримки безробітних Оленою Путінцевою.
07 Лютого, 2022 р., 09:34
      Якщо Ви маєте досвід у вихованні дітей та хочете розділити свою любов та турботу з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, пропонуємо Вам стати прийомними батьками.       Кожна дитина мріє мати власну сім’ю, такою сім’єю може стати Ваша. В народі кажуть, що не та матір, яка народила, а та, яка виховала та виростила! Якщо Ваше серце не байдуже до дитячої долі і Ви маєте бажання і можливість допомогти хоча б одній знедоленій дитині.
17 Грудня, 2021 р., 13:04
               16  грудня 2021 року у межах проведення профілактичних  заходів в інтересах дітей  громади  КУ «Центр надання соціальних послуг» Вільхівської сільської ради  спільно з працівниками  поліції було організовано зустріч з учнями КЗ «Кутузівський  ліцей».
16 Грудня, 2021 р., 08:30
Якщо ви любити дітей і шукаєте роботу, то вам – у патронатні вихователі!  
14 Грудня, 2021 р., 13:50
11   грудня  2021 року у межах допомоги дітям нашої громади,  Комунальна установа  «Центр надання соціальних послуг» Вільхівської сільської ради  запросили громадську організацію «Благовіст 2013»,  в особі голови правління Андрія МОРОГОВА до багатодітної родині, яка опинилась у складних життєвих обставинах.
09 Грудня, 2021 р., 15:44
9   грудня  2021 року у межах проведення профілактичних  заходів в інтересах дітей  КУ «Центр надання соціальних послуг» Вільхівської сільської ради  спільно з працівниками  поліції було організовано зустріч з учнями КЗ «Слобідський ліцей».  
02 Грудня, 2021 р., 16:52
02  грудня 2021 року у межах проведення профілактичних  заходів в інтересах дітей  КУ «Центр надання соціальних послуг» Вільхівської сільської ради  спільно з поліцейським  офіцером громади  було організовано зустріч з учнями КЗ «Вільхівський  ліцей».  
01 Грудня, 2021 р., 14:51
01.12.2021 року  КУ «ЦНСП» Вільхівської сільської  ради в особі директора Тетяни ГРУНСЬКОЇ, та фахівця ІІ категорії з соціальної роботи  Ганни ОГУРЦОВОЇ, разом зі Службою у справах дітей та сім’ї в особі начальника Тетяни ШЕВЧЕНКО, та начальника відділу по взаємодії з громадами Олександра МАКАРЄЄВА, поліцейського офіцеру Вільхівської сільської ради Вадима БОЖКО провели першу зустріч з начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Вільхівської сільської ради Наталією ОСАВЧУК, директорів ліцеїв, дитячих навчальних закладів та будинків культури Вільхівської сільської ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь