Вільхівська сільська рада

Харківська область, Харківський район

Дата: від до Скинути
20 Листопада, 2023 р., 11:19
Вільхівська сільська рада та мешканці селищ Кутузівка та Момотово висловлюють щиру подяку за колосальну допомогу, чуйність, доброту, якісне лікування і за професіоналізм у своїй справі Polish Medical Mission (https://www.facebook.com/PolskaMisjaMedyczna) та Українсько-Ізраїльській організації «Frida Ukraine» (https://www.facebook.com/FRIDA.UKRAINE) а саме команді із талановитих лікарів: Каріні, Марині, Майі, Микиті, Вячеславу та лікарю кардіологу інтенсивної терапії Марку Золеру із Берліна.
16 Листопада, 2023 р., 18:08
В квітні Вільхівська громада відзначила свою першу перемогу в  Харківському обласному конкурсі проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє», де стала переможцем у проекті «Відновлення благоустрою – успішне відновлення громади». За умовами співфінансування  з обласною радою маємо новий трактор JOHN DEERE з фронтальним швидкоз’ємним навантажувачем. Тепер на балансі КП «Малороганський комунгосп» є незамінний помічник для забезпечення безперебійної роботи комунального підприємства, яке забезпечує населення питною водою, здійснює послуги з водовідведення, благоустрою території,  відновлює водогін та каналізаційні мережі, вивозить сміття зі стихійних звалищ , а головне,- ліквідує наслідки ворожої агресії рф☝️.  Вільхівська сільська територіальна громада дуже вдячна за надану можливість співфінансування Харківській обласній раді, а саме голові Тетяні ЄГОРОВІЙ - ЛУЦЕНКО , яка активно працює в період війни та особливо підтримує громади на деокупованих територіях. Перемога в допомозі воїнам , перемога в єдності в тилу, перемога в кожному серці українця! Наближаємо перемогу разом! Слава Україні!🇺🇦💛
01 Жовтня, 2023 р., 10:42
Сьогодні українці символічно вітають захисників та захисниць України та працівників освіти з професійним святом! Вітають своїх справжніх героїв, воїнів заліза і знань!
21 Липня, 2023 р., 19:57
Посиляння на документ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь