Вільхівська сільська рада

Харківська область, Харківський район

Дата: від до Скинути
13 Січня, 2022 р., 13:21
Необачність та зухвала поведінка на залізниці може закінчитися трагедією. Необачність громадян та нехтування елементарними правилами безпечної поведінки на об’єктах залізничного транспорту, зокрема, на коліях та поблизу них, призводить до значної кількості травмувань, у тому числі зі смертельними наслідками. Регіональна філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» вкотре закликає усіх бути вкрай уважними та обережними на залізниці.
12 Січня, 2022 р., 11:55
До уваги ФОП – платників єдиного податку! У 2022 році фізичні особи – платники єдиного податку першої – третьої груп подають податкову декларацію платника єдиного податку – фізичної особи-підприємця (далі – податкова декларація) за формою, затвердженою наказом Міністерства фінансів України від 19.06.2015 № 578 (у редакції наказу Міністерства фінансів України від 09.12.2020 № 752), у складі якої заповнюється (у разі виникнення такого обов’язку) додаток 1 «Відомості про суми нарахованого доходу застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску».
11 Січня, 2022 р., 16:19
Головне управління Державної міграційної служби України в Харківській області інформує, що з 1 січня 2022 року Державне підприємство «Поліграфічний комбінат «Україна» через підвищення цін на сировину та матеріали змінює вартість бланків окремих біометричних документів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь