Вільхівська сільська рада

Харківська область, Харківський район

Про проведення запланованих щорічних щеплень собак та кішок проти сказу

Дата: 08.05.2024 08:55
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

Харківське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області повідомляє, що з метою профілактики сказу домашніх тварин фахівцями Харківської обласної державної лікарні ветеринарної медицини буде проводитися профілактичне щеплення собак та котів проти сказу на території Вільхівської сільської ради:

  • 2024.05.2024, з 09001200 годин – вул. Набережна, с. Вільхівка.

Звертаємося з проханням до власників тварин забезпечити належні умови для проведення щеплення тварин проти сказу за місцем їх утримання.

З приводу проведення вакцинації в зазначені години, громадяни-власники тварин можуть звернутися до лікаря з ветеринарної медицини +380991933994 (Іван Якович) або до Харківської дільничної лікарні ветеринарної медицини Харківської обласної державної лікарні ветеринарної медицини - вул. Транспортна, 20, сел. Пісочин, Харківський район, Харківська область, (066)5184897; (066) 8891114.

Сказ тварин можна попередити. Найдієвіший спосіб – це вакцинація!

Щеплення проводять щорічно. Так ви рятуєте свого улюбленця від небезпечного захворювання. Відповідно до чинного законодавства необхідно здійснювати щеплення перед поїздкою за кордон, перед полюванням - детальніше в інфографіці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь