Вільхівська сільська рада

Харківська область, Харківський район

Про проведення запланованих щорічних щеплень собак та кішок проти сказу

Дата: 08.05.2024 08:55
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

Харківське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області повідомляє, що з метою профілактики сказу домашніх тварин фахівцями Харківської обласної державної лікарні ветеринарної медицини буде проводитися профілактичне щеплення собак та котів проти сказу на території Вільхівської сільської ради:

  • 2024.05.2024, з 09001200 годин – вул. Набережна, с. Вільхівка.

Звертаємося з проханням до власників тварин забезпечити належні умови для проведення щеплення тварин проти сказу за місцем їх утримання.

З приводу проведення вакцинації в зазначені години, громадяни-власники тварин можуть звернутися до лікаря з ветеринарної медицини +380991933994 (Іван Якович) або до Харківської дільничної лікарні ветеринарної медицини Харківської обласної державної лікарні ветеринарної медицини - вул. Транспортна, 20, сел. Пісочин, Харківський район, Харківська область, (066)5184897; (066) 8891114.

Сказ тварин можна попередити. Найдієвіший спосіб – це вакцинація!

Щеплення проводять щорічно. Так ви рятуєте свого улюбленця від небезпечного захворювання. Відповідно до чинного законодавства необхідно здійснювати щеплення перед поїздкою за кордон, перед полюванням - детальніше в інфографіці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь