Вільхівська сільська рада

Харківська область, Харківський район

Інформаційне повідомлення про проведення громадських обговорень щодо перейменування вулиць, провулків та в’їздів в населених пунктах Вільхівської сільської територіальної громади Харківського району Харківської області

Дата: 27.04.2024 08:56
Кількість переглядів: 46

Організатор громадського обговорення – Вільхівська сільська рада.

Суб’єкт, яким внесено пропозиції щодо присвоєння об’єктам права власності нових назв – Вільхівська сільська військова адміністрація Харківського району Харківської області (Розпорядження начальника Вільхівської сільської військової адміністрації «Про організацію проведення громадських обговорень щодо перейменування вулиць, провулків та в’їздів в населених пунктах Вільхівської сільської територіальної громади Харківського району Харківської області» від 25 квітня 2024 року № 456).

Перелік назв вулиць, які пропонуються перейменувати:

Фото без опису

Зауваження та пропозиції (з відповідним обґрунтуванням) подаються у письмовій формі або надсилаються електронною поштою із зазначенням найменування (юридичної особи), прізвища, імені, по батькові (фізичної особи) та адреси до 26 червня 2024 року включно.

Поштова адреса: 62431, Харківська обл., Харківський район, с. Вільхівка, вул. Центральна, буд. 1

Електронна пошта:     olhov_sovet@ukr.net

 

Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

Консультації з питання, що винесено на громадське обговорення можна отримати у Вільхівській сільській раді за адресою: вул. Центральна, буд. 1, с. Вільхівка, Харківський район, Харківська обл.; електронна пошта: olhov_sovet@ukr.net, телефон: +380 99 100 46 18.

Відповідальна особа за проведення громадського обговорення – спеціаліст І категорії відділу з загальних та кадрових питань Вільхівської сільської радиЮлія Велітченко.

Про формат і дату проведення зборів жителів Вільхівської сільської територіальної громади щодо підбиття остаточних підсумків піднятих питань у формі громадського слухання буде додатково повідомлено на офіційному сайті Вільхівської сільської ради.

Результати громадського обговорення будуть оприлюдненні на офіційному сайті Вільхівської сільської ради за посиланням  https://vilh.gov.ua// протягом 5 днів після проведення громадських слухань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь