Вільхівська сільська рада

Харківська область, Харківський район

Допомога мешканцям Вільхівської громади

Дата: 21.02.2024 11:34
Кількість переглядів: 181

Вільхівська сільська рада отримала гуманітарну від партнерів Харківської обласної ради-Асоціація «Медична і благодійна допомога Франція-Украіна»(L Association Aide Medicale & Caritative France-Ukraine).

Для забезпечення потреб місцевого населення та громадян з числа ВПО,в родинах яких є немовлята,Асоціацією передано дитяче харчування молоко NOVAKAC та одяг,а для роботи безпечних просторів та пунктів незламності передано одноразові стаканчики.

Асоціація сфокусувала на медичній допомозі постраждалим громадам і,завдяки партнерству з обласною радою,вже більше року надає закладам охорони здоров’я потрібні медичні препарати,розхідні матеріали та реабілітаційне обладнання для пацієнтів.

Висловлюємо вдячність за допомогу голові обласної ради Тетяні Петрівні Єгоровій-Луценко та операційній директорці Асоціації «Медична і благодійна допомога Франція-Украіна»пані Діані Дольс.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь