Вільхівська сільська рада

Харківська область, Харківський район

До уваги мешканців громади!

Дата: 17.11.2023 09:41
Кількість переглядів: 117

Фото без опису

Харківська та Харківська міська філії «Газмережі» застерігають споживачів від передачі персональних даних невідомим особам

Мережею шириться неправдива інформація, що з 22 жовтня Нафтогаз розпочинає збір персональних даних онлайн для вирішення питань щодо перерахунку і повернення коштів Нафтогазом за доставку/розподіл газу.

Група Нафтогаз, Харківська та Харківська міська філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» закликають споживачів бути уважними та обережними: у жодному разі не передавати свої персональні дані стороннім особам.

Довіряти тільки офіційним джерелам!

Наголошуємо, документи на повернення переплат, що виникли перед минулим оператором ГРМ станом на 30.06.2023р.,  приймаються винятково в центрах обслуговування клієнтів.

Водночас Група Нафтогаз активно працює над розробкою та впровадженням онлайн механізму подачі документів для перерахунку та повернення коштів за доставку/розподіл газу.

Ще раз підкреслюємо – Харківська та Харківська міська філії «Газмережі» не збирають через інтернет жодної персональної інформації клієнтів.

Звернутися за детальною консультацією можна до центрів обслуговування клієнтів, а також операторів Контакт-центру за номерами:

  • 066-300-2-888
  • 098-300-2-888
  • 093-300-2-888

Щодо розповсюдження у соцмережах фейків

Соціальними мережами продовжується поширення фейків щодо начебто відміни плати за доставку газу, повернення коштів та подібної недостовірної інформації. Масове розповсюдження, напередодні холодів, фейкових новин може використовуватись ворогом для розхитування ситуації у енергетичній сфері, мати на меті зрив опалювального сезону, позбавлення критичної інфраструктури коштів, необхідних для ремонтів.

Адже саме за рахунок коштів що сплачують споживачі за розподіл (доставку газу) функціонує критична газова інфраструктура Харківської області, проводяться ремонти газопроводів, відновлюється газопостачання після обстрілів, повертається газ у домівки деокупованих громад.

Харківська філія «Газмережі» просить своїх клієнтів не передавати через соцмережі не відомим особам свої персональні дані, дані про родини військових, утриматись від поширення у соцмережах російських норативів, відписуватись від сумнівних профелів, акаунтів та сторінок, направляти скарги адміністрації соцмереж щодо поширення невідомими особами фейкових новин та довіряти достовірним джерелам інформації, у тому числі сайтам та месенджерам військових адміністрацій, громад, органів влади.

Лише згуртувавшись у інформаційному просторі, на полі бою, в енергетиці, економіці та підтримці одне-одного ми щодня наближаємо нашу Перемогу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь