Вільхівська сільська рада

Харківська область, Харківський район

Харківська та Харківська міська філії «Газмережі» застерігають споживачів від передачі персональних даних невідомим особам

Дата: 24.10.2023 11:32
Кількість переглядів: 105

Мережею шириться неправдива інформація, що з 22 жовтня Нафтогаз розпочинає збір персональних даних онлайн для вирішення питань щодо перерахунку і повернення коштів Нафтогазом за доставку/розподіл газу.

Група Нафтогаз, Харківська та Харківська міська філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» закликають споживачів бути уважними та обережними: у жодному разі не передавати свої персональні дані стороннім особам.

Довіряти тільки офіційним джерелам!

Наголошуємо, документи на повернення переплат, що виникли перед минулим постачальником газу станом на 30.06.2023р., приймаються винятково в центрах обслуговування клієнтів.

Водночас Група Нафтогаз активно працює над розробкою та впровадженням онлайн механізму подачі документів для перерахунку та повернення коштів за доставку/розподіл газу.

Ще раз підкреслюємо – Харківська та Харківська міська філії «Газмережі» не збирають через інтернет жодної персональної інформації клієнтів.

Звернутися за детальною консультацією можна до центрів обслуговування клієнтів, а також
операторів Контакт-центру за номерами:
 066-300-2-888
 098-300-2-888
 093-300-2-888


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь