Вільхівська сільська рада

Харківська область, Харківський район

ПРОПОЗИЦІЇ ДО ПРОГРАМИ КОМПЛЕКСНОГО ВІДНОВЛЕННЯ ТЕРИТОРИАЛЬНОЇ ВІЛЬХІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ (продовжено)

Дата: 04.08.2023 21:16
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

З метою відновлення та розвитку території, а також з необхідністю максимального урахування інтересів жителів Вільхівської сільської територіальної громади під час розробки Програми комплексного відновлення території Вільхівської сільської територіальної громади, відповідно до розпорядження начальника Вільхівської сільської військової адміністрації №368 від 01.08.2023 року «Про продовження строку подання пропозицій громадськості до Програми комплексного відновлення території Вільхівської сільської територіальної громади Харківського району Харківської області», з яким ви можете ознайомитись тут, продовжується термін прийому пропозицій до плану відновлення.

Пропозицію ви можете надати шляхом заповнення встановленої гугл-форми натиснувши тут , або заповнивши формуляр за встановленою формою дивись тут та надіславши його поштою на адресу: 62431, Харківська обл., Харківський район, с. Вільхівка, вул. Центральна, буд. 1. Також письмові пропозиції за формою (Формуляр word) ви можете залишити або передати нарочно. Опитування буде тривати включно до 31 серпня 2023 року.

Посиання на розпрядження.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь