Вільхівська сільська рада

Харківська область, Харківський район

ПРОПОЗИЦІЇ ДО ПРОГРАМИ КОМПЛЕКСНОГО ВІДНОВЛЕННЯ ТЕРИТОРИАЛЬНОЇ ВІЛЬХІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 11.07.2023 15:16
Кількість переглядів: 1543

Фото без опису

Шановні мешканці Вільхівської громади!

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України 14 жовтня 2022 р. № 1159 «Про затвердження Порядку розроблення, проведення громадського обговорення, погодження програм комплексного відновлення області, території територіальної громади (її частини) та внесення змін до них» на території нашої громади розпочато роботу над розробкою Програми комплексного відновлення територіальних громад (далі – Програма). Ця робота спрямована на подолання наслідків повномасштабної російської збройної агресії проти України та є основою для планування просторового розвитку нашої громади. За допомогою Програми ми зможемо спрогнозувати свій розвиток збалансувавши побажання різних груп населення громади, наявних на нашій території ресурсів та обмежень (у тому числі – безпекового характеру).

Якісна Програма – це підстава для швидкого залучення інвестицій, отримання міжнародної та державної допомоги, планування конкретних заходів нашого подальшого відновлення та розвитку.

Кожен з Вас може долучитися до цього процесу та вплинути на подальший розвиток громади та створення таких просторів в населених пунктів, які будуть максимально комфортними для Вашого життя. Ви можете долучитись до формування бачення нашої громади у майбутньому, виходячи з особливостей нашої місцевості, структури забудови, характеристик бізнесу, нашої культури та історії.

З розпорядженням начальника Вільхівської сільської військової адміністрації «Про розробку Програми комплексного відновлення території Вільхівської сільської територіальної громади Харківського району Харківської області» від 05 липня 2023 року № 315 Ви можете ознайомитись тут.

Важливо, перед заповненням опитувальника необхідно ознайомитися із постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку розроблення, проведення громадського обговорення, погодження програм комплексного відновлення області, території територіальної громади (її частини) та внесення змін до них» від 14 жовтня 2022 р. № 1159, також за посиланням тут.

 

Пропозицію ви можете надати шляхом заповнення встановленої гугл-форми натиснувши тут , або заповнивши формуляр за встановленою формою дивись тут та надіславши його поштою на адресу: 62431, Харківська обл., Харківський район, с. Вільхівка, вул. Центральна, буд. 1.

Також письмові пропозиції за формою (Формуляр word) ви можете залишити або передати нарочно.

Усі зібрані матеріали будуть зареєстровані, опрацьовані, систематизовані й прийняті до розгляду при розробці проєкту Програми комплексного відновлення громади.

Опитування буде тривати включно до 30 липня 2023 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь