Вільхівська сільська рада

Харківська область, Харківський район

До всесвітнього Дня донора приєдналися у Вільхівській громаді!

Дата: 09.06.2023 19:38
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

14 червня весь Світ дякує тим, хто готовий поділитися з ближнім найціннішим. День донора в Україні в період війни це не лише один з знакових днів, це приклад небайдужості, єдності, підтримки та любові до ближнього. Кількість людей, котрі  хочуть підтримати наших захисників, - нескінченний. Протягом двох днів мешканці Вільхівської громади здали понад 200 л. крові, яку одразу використають фахівці військового шпиталю для лікування наших захисників.
Начальник Вільхівської сільської військової адміністрації Олександр ШМИГОЛЬ висловлює особисту подяку всім працівникам Вільхівської сільської ради, Відділу з благоустрою, КП «Малороганський комунгосп», працівникам закладів освіти та культури Вільхівської сільської ради, небайдужим  мешканцям громади за активну життєву позицію  та щиру допомогу нашим воїнам. Також особиста подяка фахівцям Харківського обласного центру служби крові за професійність, організованість та мобільність!
Вільхівська громада надалі активно прийматиме участь у заходах, які наближають перемогу та допомагають громадянам країни! 
Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь