Вільхівська сільська рада

Харківська область, Харківський район

24 лютого 2023 року – річниця початку повномасштабної війни в Україні

Дата: 24.02.2023 13:51
Кількість переглядів: 184

Сьогодні рівно рік!..Рік кривавої, безжальної, зухвалої війни! Рік, який назавжди змінив життя та вніс корективи в менталітет всіх українців!

За рік ми всі прошли шлях від страху та паніки до справжньої  незламності! Історичний розвиток нашої держави століттями карбував дух нації, і не важливо, які національності виборювали і виборюють незалежність України, захищали і захищають її кордони і цілісність, всіх їх об'єднувало і  об'єднує одне-любов, повага та відданість українській землі, традиціям, розвитку, свободи думки, слова та дій заради справедливості, честі та гідності людей! 

За цей рік Україна вкотре довела всьому Світу, що і один у полі воїн, якщо є за що воювати ! Ми змінили погляди на світову політику, але насамперед змінили особисті пріоритети! Ми навчилися цінити своє життя і життя інших людей по-справжньому, а не тому, що так нас вчили на виховних годинах у школі і на мітингах декілька разів на рік . Ми навчилися бути насправді щирими та вдячними, терплячими, розуміючими, контролюючими емоції, а головне сильними духом та розумом! Саме такі змінюють світ і перемагають у війнах! 

В цій війні наша громада чи не найбільше постраждала від військової агресії рф! І як насправді "визволяли своїх братів", особливо на Сході України, агресори і загарбники, про те, що кожен з нас пережив особисто, дізнався весь Світ з різних світових ЗМІ! І ми всі віримо у справедливість не тільки Гаазького суду, але і Вищого! 

Щиро дякую  всім мешканцям громади і кожному особисто , волонтерам , благодійникам , всім , хто допомагав та допомагає , за те, що небайдужі! За вашу міць, прагнення до скорішої відбудови, допомогу одне одному, підтримку наших воїнів, відданість Україні! Ви-справжні герої!

Пишаємося своєю країною! Допомагаємо та віримо у ЗСУ і наближаємо перемогу разом!

Начальник Вільхівської сільської військової адміністрації                        Олександр ШМИГОЛЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь