Вільхівська сільська рада

Харківська область, Харківський район

Новорічне привітання начальника Вільхівської сільської військової адміністрації Олександра ШМИГОЛЯ!

Дата: 31.12.2022 23:02
Кількість переглядів: 285

   Від щирого серця вітаю вас з Новим 2023 роком та Різдвом Христовим! 🎄🧑‍🎄
   Щороку ми звикли в привітаннях згадувати "незлим тихим" минулий рік і бажати одне одному принаймні віри що в Новому році буде все точно набагато краще! Але Новий рік наставав знову і знову, а ми чомусь знаходили в ньому більше негативу, ніж позитиву ! До 2022 року! Цей рік став переломним не тільки для України, він став переломним для всього Світу! Це початок нової ери, нового менталітету, справжньої Свободи! Ми різко стали мудрішими, почали цінувати моральні цінності і добре розбиратися в людях! 
   На жаль в боротьбі за свій народ і свою країну ми втрачали наших героїв, але вони назавжди залишаться символом нової міцної України! 
   Дякую всім, хто кожного дня доводив , що істинний серцем і думками патріот своєї держави, тим, хто своїєю працею подавав приклад наступним поколінням, що демократія починається з народу, що кожен має відповідальність за свої думки та вчинки, що головна риса нашого народу в тому, що ми не можемо жити без праці, де б ми не були, нам постійно потрібно щось будувати, налагоджувати, відновлювати,  змінювати , допомагати, і , найголовніше, ми не зважаємо на негативні думки інших, бо самодостатні і в нас є мета! Нас називають незламними, але тим не менш ми самі ламаємо! Ламаємо стереотипи ! 
   Бажаю всім нам в Новому році  бути ще більше згуртованими, ще більше об'єднаними, ще більше відданими Перемозі, і звісно: 
Буде мир і буде Україна! 
Зі святом 🌲💛💙

Щиро дякую учениці  КЗ "Слобідський ліцей" Вільхівської сільської ради Лабунській Дарині, за  проект новорічної листівки . Це ще раз доводить, що ніхто не зможе забрати майбутнє в України та українців 💪🇺🇦

Начальник Вільхівської сільської військової адміністрації Олександр ШМИГОЛЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь