Вільхівська сільська рада

Харківська область, Харківський район

ШАНОВНІ ОСВІТЯНИ!

Дата: 02.10.2022 10:22
Кількість переглядів: 490

Фото без опису

Від щирого серця вітаємо Вас з професійним святом!


   За останні роки вам довелося пройти безліч випробувань. Карантин, а тепер і війна забрали чи не найважливіше, те, чим ви жили не один рік свого життя, - це офлайн спілкування з дітьми та підлітками! Адже робота освітян це не лише навчання, це і виховання, можливість спостерігати я ростуть діти, як змінюється їх характер, інтереси, мрії.
   Ми щиро дякуємо що попри всі негаразди ви тримається на висоті, не залишаєте дітей, наших дітей громади, дітей які внаслідок військової агресії РФ вимушені були змінити свої навчальні заклади, і тих хто зараз закордоном, але навчається в наших лицеях та дошкільних закладах! Дякуємо за онлайн навчання і вихователям громади, які довели, що працювати з дошкільнятами онлайн не тільки можливо, але цікаво і ефективно! Психологам,  які підтримують і дітей і батьків! Технічним працівникам, яким довелося наводити лад у розбитих та напівзруйнованих приміщеннях! Батькам, які навчаються разом з дітьми і підтримують їх як справжні педагоги!
   Бажаємо вам і всім нам мирного неба, творчого натхнення , змінювати світ на краще, експериментувати, творити та надихати всіх своєю незламністю духу, патріотизмом і вірою в Перемогу!
   Ви - наші герої! Дякуємо що будуєте розумну та міцну державу не на одне покоління!


З повагою
Вільхівський сільський голова Олександр ШМИГОЛЬ
Виконком Вільхівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь