Вільхівська сільська рада

Харківська область, Харківський район

Департамент агропромислового розвитку Харківської обласної державної адміністрації повідомляє

Дата: 22.09.2022 11:53
Кількість переглядів: 724

   Повідомляємо що 23 вересня 2022 року відбудеться онлайн - конференція «Органічний день в Україні». Програма заходу додається (додаток 1).

Просимо ознайомитися з програмою та сприяти у розповсюдженні даної інформації в засобах масової інформації. Також, повідомити керівників сільськогосподарських підприємств усіх форм власності з вищезазначеного питання та у разі зацікавленості взяти участь у онлайн – конференції.

Для участі необхідно зареєструватися за посиланням:
 https://forms.gle/7Cb8DWQCVSB2W61S8

 

Додатково повідомляємо, що починаючи з 23 вересня 2021 року Європейський Парламент, Європейська Рада та Європейська Комісія започаткували щорічний Органічний день ЄС 23 вересня. Це є частиною
 «Плану дій з розвитку органічного виробництва ЄС» (додаток 2), прийнятого Єврокомісією 25 березня 2021 року, для збільшення споживання органічної продукції, зростання органічного виробництва, покращення сталості сільського господарства та сприяння досягненню цілей стратегії ЄС «Від ферми до виделки» (додаток 3) та «Стратегії біорізноманіття ЄС»
(додаток 4).

Онлайн - конференція організована Міністерством аграрної політики та продовольства УкраїниДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» у співпраці з об’єднанням «Органічна ініціатива» за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-українських програм «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України»  та «Органічна торгівля заради розвитку» .

Детальніше про Органічний день в Україні та ЄС можливо ознайомитися за посиланням: https://organicinfo.ua/events/organic-day-2022/  та про Україну на Органічній карті Європи: https://www.organicseurope.bio/get-involved/european-organic-day

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь