Вільхівська сільська рада

Харківська область, Харківський район

Триває щомісячна виплата пенсій у Вільхівській громаді!

Дата: 08.07.2022 07:25
Кількість переглядів: 2173

   Наша громада, не дивлячись на те, що щоденно піддається обстрілам, активно відновлює свою життєдіяльність. В селах та селищах громади відновлюється подача світла, газу, води, інтернету, автобусне сполучення, виконуються роботи з благоустрою. Населення, яке безперервно проживає на території громади , забезпечено гуманітарною допомогою. 
   Більшість мешканців, які зараз постійно проживають в наших селах , це люди похилого віку. Тому турбота про них, це обов'язок кожної небайдужої людини і громадянина.  Організація виїзної щомісячної виплати пенсій один з таких прикладів. 
   Голова громади Олександр ШМИГОЛЬ, його заступники: Микола РОМАНОВ, Анатолій ГОРБАНЬ , начальники відділів, депутати та члени виконкому постійно взаємодіють з мешканцями громади, керівниками рад всіх рівнів , організацій, які забезпечують умови для подальшого відновлення та розвитку Вільхівської громади! 
   У зв'язку з періодичними обстрілами території нашої громади, керівництво громади, постійні мешканці сел та селищ громади, щиро просять утримуватися від відкритого спілкування та обговорення подій стосовно нашої громади в соцмережах , не розповсюджувати фейкової інформації та перевести комунікацію в особистий формат! 
   Дякуємо всім і кожному, хто активно допомагає нашій громаді на всіх рівнях, нашим військовим за захист, взаємодію та відданість! Ви-наші герої, наш приклад! Бережіть себе і своїх близьких! Вірте в ЗСУ, наближайте перемогу діями! 

З повагою, Вільхівська сільська рада.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь