Вільхівська сільська рада

Харківська область, Харківський район

Робоча зустріч з представниками ХОЦЗ

Дата: 10.02.2022 16:20
Кількість переглядів: 354

08 лютого 2022 року відбулася робоча зустріч директора КУ « Центр надання соціальних послуг» Вільхівської сільської ради Тетяни Грунської з представниками Харківської районної філії ХОЦЗ: начальником відділу взаємодії з роботодавцями Юлією Романовою та начальником відділу активної підтримки безробітних Оленою Путінцевою.

Юлія Володимирівна проінформувала про послуги служби зайнятості, зокрема, якісний добір претендентів на вакантні посади, можливості організації тимчасових робіт, отримання компенсації єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Між працівниками служби зайнятості та Тетяною Грунською був розроблений план співпраці, основні напрямки роботи, визначені пріоритети в спільних заходах для вразливих груп населення та осіб які потрапили в складні життєві обставини громади.

Від імені директора Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Вільхівської сільської ради Тетяни Грунської висловлюємо Вам, шановні колеги щиру вдячність за надану корисну інформацію і допомогу в роботі.

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю в межах підтримки нашої громади.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь