Вільхівська сільська рада

Харківська область, Харківський район

Інформація щодо встановленого карантину та обмежувальних заходів із запобігання поширення хвороби COVID – 19, на території ради та організації освітнього процесу в закладах освіти.

Дата: 28.01.2022 12:08
Кількість переглядів: 886

Сьогодні 28 січня 2022 року  відбулося засідання комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  де було розглянуто питання: про стан епідемічної ситуації щодо встановленого карантину та обмежувальних заходів із запобігання поширення хвороби COVID – 19, на території ради та організації освітнього процесу в закладах освіти.

За результатами доповіді першого заступника Миколи РОМАНОВА та з урахуванням обговорення комісія вирішила, основне:

  • Постійно проводити роз’яснювальну роботу серед населення про дотримання соціальної дистанції та маскового режиму в транспорті та у громадських місцях особливо в обмеженому просторі, про необхідність вакцинації.

 

  • З 31.01.2022року по 11.02.2022 року протягом двох тижнів, організувати освітній процес з використанням технологій дистанційного навчання у закладах середньої освіти  Вільхівської сільської ради, для учнів 5-11 класів.

 

  • Дозволити незалежно від епідемічної ситуації, відвідування закладів дошкільної освіти, учням навчально – реабілітаційних центрів та учням 1-4 класів закладів загальної середньої освіти за умови дотримання відповідних санітарних та епідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю за станом здоров’я учнів, відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України (Лист від 25.01.2022 № 1/1267-22).

 

 

ПРОТОКОЛ №1 засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 28.01.2022 року.

 

                                                       

    

     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь