Вільхівська сільська рада

Харківська область, Харківський район

Інформація щодо встановленого карантину та обмежувальних заходів із запобігання поширення хвороби COVID – 19, на території ради та організації освітнього процесу в закладах освіти.

Дата: 28.01.2022 12:08
Кількість переглядів: 983

Фото без опису

Сьогодні 28 січня 2022 року  відбулося засідання комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  де було розглянуто питання: про стан епідемічної ситуації щодо встановленого карантину та обмежувальних заходів із запобігання поширення хвороби COVID – 19, на території ради та організації освітнього процесу в закладах освіти.

За результатами доповіді першого заступника Миколи РОМАНОВА та з урахуванням обговорення комісія вирішила, основне:

  • Постійно проводити роз’яснювальну роботу серед населення про дотримання соціальної дистанції та маскового режиму в транспорті та у громадських місцях особливо в обмеженому просторі, про необхідність вакцинації.

 

  • З 31.01.2022року по 11.02.2022 року протягом двох тижнів, організувати освітній процес з використанням технологій дистанційного навчання у закладах середньої освіти  Вільхівської сільської ради, для учнів 5-11 класів.

 

  • Дозволити незалежно від епідемічної ситуації, відвідування закладів дошкільної освіти, учням навчально – реабілітаційних центрів та учням 1-4 класів закладів загальної середньої освіти за умови дотримання відповідних санітарних та епідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю за станом здоров’я учнів, відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України (Лист від 25.01.2022 № 1/1267-22).

 

 

ПРОТОКОЛ №1 засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 28.01.2022 року.

 

                                                       

    

     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь