Вільхівська сільська рада

Харківська область, Харківський район

Вільхівська сільська рада оголошує про проведення конкурсів на зайняття вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчих органах Вільхівської сільської ради

Дата: 30.12.2021 08:00
Кількість переглядів: 522

ОГОЛОШЕННЯ

 

Вільхівська сільська рада оголошує про проведення конкурсів на зайняття вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчих органах Вільхівської сільської ради

 

Місцезнаходження:

Вільхівська сільська рада (код ЄДРПОУ 04396667): вул. Центральна, 1, с. Вільхівка, 62431, Харківський район, Харківська область.

 

Назва вакантних посад:

Відділ соціально-економічного розвитку, інвестицій та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Вільхівської сільської ради:

  1. начальник відділу;

 

За додатковою інформацією щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов праці звертайтесь за телефоном: (057) 740-35-83

 

Основні вимоги до кандидата згідно з типовими професійно - кваліфікаційними характеристиками посадових осіб місцевого самоврядування:

 

  1. Начальник відділу:

  • громадянство України;

  • вища освіта;

  • стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.

  • вільне володіння державною та діловою мовами;

Повинен знати: чинне законодавство з урахуванням специфіки функціональних повноважень виконавчого органу, інструкцію з діловодства у відповідному органі місцевого самоврядування; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила ділового етикету; правила охорони праці та протипожежної безпеки; основні програми роботи на компютері.

 

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, особисто подають на ім’я голови конкурсної комісії наступні документи:

  • заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби;

  • копію паспорту громадянина України, засвідченого у встановленому законодавством порядку;

  • заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

  • дві фотокартки розміром 4х6 см.;

  • копії документів про освіту (з додатками), підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеню або вченого звання, засвідчені у встановленому законодавством порядку;

  • копію військового квитка або військового-облікового документа                 (у разі наявності), засвідченого у встановленому законодавством порядку.

Особи, які працюють у виконавчих органах Вільхівської сільської ради і бажають взяти участь у конкурсі, зазначених документів до заяви не додають.

Особа, яка претендує на зайняття вакантної посади, до призначення або обрання на відповідну посаду подає у встановленому Законом України                 «Про запобігання корупції» порядку декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.

У випадку, коли особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, проходила стажування у виконавчому органі сільської ради, також додає:

  • план стажування;

  • звіт про проходження стажування в виконавчому органі сільської ради;

  • відгук керівника стажування.

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

 

Термін прийняття документів для участі у конкурсі протягом                      30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу в газеті.

 

Документи на конкурс приймаються за адресою: вул. 7-ї Гвардійської Армії, буд.14 м. Харків, 61026.

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь