Вільхівська сільська рада

Харківська область, Харківський район

Зустріч з учнями КЗ"Кутузівський ліцей"

Дата: 17.12.2021 13:04
Кількість переглядів: 383

               16  грудня 2021 року у межах проведення профілактичних  заходів в інтересах дітей  громади  КУ «Центр надання соціальних послуг» Вільхівської сільської ради  спільно з працівниками  поліції було організовано зустріч з учнями КЗ «Кутузівський  ліцей».

 

Тема розмови – ознайомлення з роботою поліції, із засобами їх праці.

На зустрічі були присутні: директор  КУ  «Центр надання соціальних послуг» Тетяна ГРУНСЬКА, фахівець ІІ категорії із соціальної роботи Ганна ОГУРЦОВА, начальник відділу по взаємодії з громадами Олександр МАКАРЄЄВ, поліцейський офіцер Вільхівської сільської ради Вадим БОЖКО.

Співробітники поліції розповіли вимоги правил безпеки, права та  обов’язки дітей  згідно чинного законодавства України  та продемонстрували їм службовий транспорт  і спеціальне обладнання яким він укомплектований. 

Від імені директора Комунальної установи  «Центр надання соціальних послуг» Вільхівської сільської ради Тетяни ГРУНСЬКОЇ висловлюємо Вам, шановний Олександре Володимировичу та Вадиме Олександровичу, щиру вдячність за ці цікаві зустрічі, надану інформацію про роботу поліцейських та ознайомлення з їх нелегкою та такою важливою для суспільства роботою.

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки нашої громади.

КУ «ЦНСП» ВІЛЬХІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь