Вільхівська сільська рада

Харківська область, Харківський район

Вільхівська сільська рада оголошує про проведення конкурсів на зайняття вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчих органах Вільхівської сільської ради

Дата: 05.11.2021 17:00
Кількість переглядів: 445

Вільхівська сільська рада оголошує про проведення конкурсів на зайняття вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчих органах Вільхівської сільської ради

 

Місцезнаходження:

Вільхівська сільська рада (код ЄДРПОУ 04396667): вул. Центральна, 1, с. Вільхівка, 62431, Харківський район, Харківська область.

 

Назва вакантних посад:

  1. начальник відділу з загальних та кадрових питань.

За додатковою інформацією щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов праці звертайтесь за телефоном: (057) 740-35-83

 

Основні вимоги до кандидата згідно з типовими професійно - кваліфікаційними характеристиками посадових осіб місцевого самоврядування:

 

  1. Начальник відділу:
  • громадянство України;
  • вища освіта не нижче спеціаліста;
  • стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.
  • вільне володіння державною та діловою мовами;

Повинен знати: чинне законодавство з урахуванням специфіки функціональних повноважень виконавчого органу, інструкцію з діловодства у відповідному органі місцевого самоврядування; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила ділового етикету; правила охорони праці та протипожежної безпеки; основні програми роботи на комп’ютері.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, особисто подають на ім’я голови конкурсної комісії наступні документи:

  • заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби;
  • копію паспорту громадянина України, засвідченого у встановленому законодавством порядку;
  • заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;
  • дві фотокартки розміром 4х6 см.;
  • копії документів про освіту (з додатками), підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеню або вченого звання, засвідчені у встановленому законодавством порядку;
  • копію військового квитка або військового-облікового документа                 (у разі наявності), засвідченого у встановленому законодавством порядку.

Особи, які працюють у виконавчих органах Вільхівської сільської ради і бажають взяти участь у конкурсі, зазначених документів до заяви не додають.

Особа, яка претендує на зайняття вакантної посади, до призначення або обрання на відповідну посаду подає у встановленому Законом України                 «Про запобігання корупції» порядку декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.

У випадку, коли особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, проходила стажування у виконавчому органі сільської ради, також додає:

    • план стажування;
    • звіт про проходження стажування в виконавчому органі сільської ради;
    • відгук керівника стажування.

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

 

Термін прийняття документів для участі у конкурсі протягом                      30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу в газеті.

 

Документи на конкурс приймаються за адресою: вул. 7 Гвардійської Армії, 14, сел. Кулиничі, 61026, Харківський район, Харківська область.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь