Вільхівська сільська рада

Харківська область, Харківський район

Святкові заходи до 30-ї річниці Незалежності України та Дня прапора на території Вільхівської сільської ради

Дата: 25.08.2021 15:00
Кількість переглядів: 1002

З 20 по 23 серпня на території Вільхівської сільської ради відбулися святкові заходи до 30-ї річниці Незалежності України та Дня прапора за підтримки сільського голови Олександра ШМИГОЛЯ, виконкому та депутатського корпусу Вільхівської сільської ради, Благодійного фонду Євгена ПИВОВАРОВА та ТОВ "Харківнерудпром".

Фото без опису

 

Під час святкувань  наша громада перетворилася на країну дитячих мрій, сцену  талановитих дітей та співучих колективів. В повітрі віяло ароматами солодкої вати та запашної каші. А в кінці кожного святкування на всіх гостей чекала дискотека та святковий феєрверк.

На святкові заходи завітали з привітаннями: перший заступник голови Микола РОМАНОВ, заступник голови Олена АНУРОВА, секретар ради Надія АНТОНОВА, , помічник народного депутата та представник Благодійного фонду Євгена ПИВОВАРОВА Микола ДУГІН.

Дякуємо організаторам: директорам КЗ «Малороганській БК» Наталі ПОПОВІЙ,  КЗ «Елітнянській БК» Анатолію ГРЕБЕНЮК, КЗ «Кутузівський БК» Наталі МИХАЛЯК та клубу с-ща Слобідське за концепцію та сценарії свят, начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту Наталі Осавчук за підтримку в організації,  гостям – Пономаренківському сільському клубу Роганської  громади,  колективу КЗ «Елітнянський ДНЗ» за етно-атмосферу та історичний екскурс сторінками історії України.  Подяка  депутатам: Юлії ВАКУЛЕНКО, Анатолію ГОРБАНЬ, Євгену МІШНЬОВУ, Юрію БАЛАГУРА, Олені ГОРГУЛЬ та члену виконавчого комітету Віталію ГОРБАНЬ.

Та найголовніша подяка вам, наші дорогі мешканці, за ваші посмішки та чудовий настрій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь