Вільхівська сільська рада

Харківська область, Харківський район

Продовжуються роботи по благоустрою села Мала Рогань

Дата: 17.08.2021 09:05
Кількість переглядів: 1517

На минулому тижні завершилася роботи по перекриттю покрівлі на центральній зупинці в с. Мала Рогань. 

На сьогодні завершено перший етап з виконання доручення сільського голови Олександра Шмиголя по забезпеченню проходу через місток притоки річки Роганка в провулку Харківський, який був підтоплений з причини забруднення русла річки падаючими вербами,  порослями очерету - особливо на місці залишеного в річці старого металевого містка. З цього приводу неодноразово зверталися мешканці населеного пункту. 

В результаті спільних дій робітників благоустрою під керівництвом  Мішньова Євгена Олександровича із залученням спеціальної техніки,  яку надав АТОВ "Харківплемсервіс" було демонтовано даний місток, що покращило прохід води по руслу.

Також була проведена підсипка затопленої ділянки камнево-щебневою, а потім асфальтною сумішшю, яка  з часом  стане фундаментом для нової сучасної доріжки.

Шляхи вирішення питання по очищенню притоки русла річки і самої річки Роганки від подальших дерев та порослі очерету  обговорюється керівництвом ради. Дані роботи будуть проводитися з метою недопущення подальшого підтоплення людських домогосподарств по вулиці Джерельній.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь