Вільхівська сільська рада

Харківська область, Харківський район

Долучаючись до руху донорства, ви рятуєте людей і піклуєтесь про здоров'я близьких!

Дата: 26.07.2021 09:38
Кількість переглядів: 780

ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР СЛУЖБИ КРОВІ 

Фото без опису

Донором може бути кожна здорова людина у віці від 18 до 60 років, яка дала згоду дати кров або плазму, та не має медичних і соціальних протипоказань. Прийом донорів в закладі служби крові проводиться на підставі документа, що посвідчує особу донора (паспорту). Перед медичним оглядом донор заповнює анкету, даючи відповіді на поставлені у ній запитання та завіряє їх особистим підписом.

ПРИВІЛЕЇ ДОНОРАМ

  • Безкоштовне медичне та лабораторне обстеження з видачею довідки про стан здоров’я (аналізи на ВІЧ, гепатит В і С, сифіліс, рівень гемоглобіну, група крові і резус -належність, обстеження на імуноглобуліни-G(COVID-19)).
  • Гарячий чай перед донацією
  • Безкоштовне харчування або грошова компенсація після донації.
  • В день здачі крові і її компонентів – звільнення від роботи із збереженням середнього заробітку або надається інший день відпочинку із збереженням середньомісячної заробітної плати, або цей день може бути приєднаний до щорічної трудової відпустки.

КНП ХОР "ОЦСК" працює в форматі стаціонарного збору крові (м. Харків, вул. Клочківська, 366) та для зручності заготівля крові проводиться виїзними бригадами  (30-50 донорів).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь