Вільхівська сільська рада

Харківська область, Харківський район

Відбулось розширене засідання постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного і навколишнього середовища

Дата: 09.07.2021 13:05
Кількість переглядів: 1052

8 червня  відбулось розширене засідання постійної  комісії  з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного і навколишнього середовища під  головуванням Наталії Кириченко.

В засіданні  взяли участь депутати, голови комісій при Вільхівській сільській раді,  перший заступник сільського голови Микола Романов,представник від  ТОВ «Харківнерудпром»

Члени постійної комісії розглянули  питання  порядку денного та внесли відповідні рекомендації.

Фото без опису

За дорученням голови Олександра Шмиголя, враховуючі думку громади, яка проти проїзду великогабаритних машин по дорогах населених пунктів,  була розроблена, разом з ТОВ «Харківнерудпром», альтернативна схема проходження автомобільної дороги для  розгляду питання попереднього погодження місця розташування лінійного об’єкту інженерно-транспортної інфраструктури відомчої (технологічної) автомобільної дороги для транспортування піску з Сороківського родовища. Яку з виїздом на місцевість розглянули та погодили до розгляду на пленарному засіданні чергової сесії Вільхівської сільської ради депутати: Артем Новіков, Анатолій Горбань, Наталія Кириченко, Любов Рижикова, Олена Горгуль, Любов Злобіна, перший заступник голови Микола Романов та за участі представника ТОВ "Харківнерудпром". 

Також на засіданні комісії було розглянуте питання та надані пропозиції до проекту рішення щодо   надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування гідротехнічних споруд в сел. Елітне вул. Насіннєвій в комунальну власність Вільхівської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь