Вільхівська сільська рада

Харківська область, Харківський район

Благоустрій при Вільхівській сільській раді

Дата: 25.06.2021 15:40
Кількість переглядів: 1200

Благоустрій – це не тільки візитна картка кожного населеного пункту та громади в цілому. Насамперед це забезпечення створення належних умов проживання місцевих жителів, вирішення проблем та перспектив розвитку даної сфери та комунального обслуговування.

Фото без опису

Аби в наших селах було комфортно жити, навчатися й працювати, і громада міцнішала й підіймалася на новий рівень розвитку, місцева влада на чолі з сільським головою Олександром  Шмиголем,   депутатом  Євгеном Мішньовим, якому доручено організацію роботи  працівників благоустрою при  Вільхівській сільській раді та за участі депутатів Анатолія Горбаня та Ольги Фісунової, які старанно з кожним днем крок за кроком роблять все  для того, щоб життя наших людей проходило в комфорті та чистоті. 

За короткий час працівниками благоустрою було проведено:

Ревізію та ремонт  світильників по вул. Центральній  та вул. Харківській в  с. Мала Рогань та по вул. Набережній в с. Вільхівка.

Роботи  по благоустрою на територіях кладовищ, які розпочато з с. Мала Рогань та будуть проводитися по всім кладовищам громади.

Покоси  трави в сел. Слобідське,  на дитячих майданчиках с. Мала Рогань та с. Вільхівка вздовж канав водовідведення та містків  в с. Мала Рогань, навколо  пам’ятників в с. Бісквітне, сел.  Слобідське, с. Сороківка та с. Вільхівка та на дорозі яка з'єднує с. Малу Рогань та ринок 1-й км.

Прибирання скверу поблизу храму в с. Вільхівка.

Усунення аварійної ситуації  із  завалом дерева по вул. Набережній в сел. Прелесне, обрізка дерев в сел. Слобідське.

Прибирання  узбіччя  об’їзної  дороги  поблизу  с. Затишшя.

Звичайно, хотілося би все  швидше, але всі ми люди, і маємо розуміти  що  чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять. Тому все що від наших працівників  благоустрою буде залежити, все буде  зроблено. Але  хочеться звернутися і до  вас, шановні жителі нашої громади, - не засмічуйте ті місця де ви живете,  виховуєте своїх дітей  майбутнє покоління нашої громади. Не влаштовуйте сміттєзвалищ, держіть в чистоті прибудинкові території приватних будинків, цінуйте працю інших людей  і вчіть  дітей любити свій дім, своє село, свою громаду, свою країну.

Ми любимо Вільхівську громаду! 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь