Вільхівська сільська рада

Харківська область, Харківський район

ЗУСТРІЧ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА ПИВОВАРОВА ЄВГЕНА ПАВЛОВИЧА

Дата: 11.06.2021 11:02
Кількість переглядів: 1258

Фото без опису

Вчора в адміністративній будівлі  с. Вільхівка відбулася зустріч народного депутата Пивоварова Євгена Павловича з депутатами Вільхівської сільської ради. В ході зустрічі було піднято ряд  болючих  питань  нашої громади: освіта, медицина, допомога та підтримка незахищених верств населення, озеленення території громади.  Одне з найголовніших питань на зустрічі - це  недопущення руйнування великоваговими  транспортними засобами, що здійснюють перевезення  піску з Сороківського кар’єру, частини автошляху Т2104, що проходить на території Вільхівської сільської ради та на якому  наразі закінчуються ремонтні роботи. Вільхівський сільський голова  Шмиголь Олександр Миколайович виступив за недопущення проїзду по дорогам сільської ради  транспортними засобами, які порушують правила щодо габаритно-вагових  норм та запропонував ряд мір по вирішенню даного питання, найголовніші - це встановлення пункту вагового контролю та обмежувальні знаки швидкості.  На  зустрічі  були присутні представники кар’єру: директор ТОВ «Харківнерудпром» Алдошин Віталій Миколайович та його партнер Бочеров Олександр Валерійович, під час свого виступу повідомили про бажання  побудови об’їзної  дороги в напрямку автодороги Харків-Вовчанськ для перевезення піску .

Перший заступник голови Романов Микола Ілліч звернувся до народного депутата за допомогою  в вирішенні наступних питань: будівництво футбольного поля зі штучним покриттям на базі Елітнянського ліцею, звернення до Верховної ради України, щодо збільшення суми допорогових закупівель до 200 тис. грн. та доставка газу в балонах , жителям громади у яких відсутня газифікація будинків природним газом.

Активно підключилися до дискусії депутати: Мішньов Євген Олександрович, який запропонував більш активно зустрічатися депутатам для вирішення нагальних проблем громади , Вакуленко Юлія Миколаївна підняла питання з розміщенням бібліотеки в сел.  Елітне та висвітлила проблеми Елітнянського ліцею, в свою чергу Рижикова Любов Єгорівна повідомила про проблеми  Малороганського ліцею,  Балагура Юрій Іванович звернув увагу  про  руйнацію вулиці  Української в с. Вільхівка  на якій в минулому році був здійснений ремонт.

Після зустрічі з депутатами Вільхівської сільської ради Пивоваров Євген Павлович вирушив на зустріч з педагогічним колективом Вільхівського ліцею та мешканцями села Вільхівка, а згодом на зустріч з мешканцями села Сороківка та Сороківка-2, щоб дізнатися про проблеми громади та максимально допомогти.

Народний депутат планує і надалі систематично проводити роботу на окрузі та підтримувати реалізацію соціально значущих проектів громади.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь