Вільхівська сільська рада

Харківська область, Харківський район

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта –рішення Вільхівської сільської ради «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Вільхівської сільської ради»

Дата: 07.06.2021 10:47
Кількість переглядів: 509

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вільхівська сільська рада на виконання вимог статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляє про оприлюднення проєкту рішення Вільхівської сільської ради «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Вільхівської сільської ради» та аналізу його регуляторного впливу на офіційному сайті сільської ради в розділі «Регуляторна діяльність» http://vilhivska.gromada.org.ua/.

Проєкт рішення розроблено з метою регулювання відносин, що виникають між органом місцевого самоврядування (сільською радою), контролюючим органом (Головним управління Державної податкової служби у Харківській області) і громадянами та суб’єктами господарювання (платниками податків) у сфері справляння місцевих податків та зборів на території громади.

Цим рішенням сільська рада в межах повноважень, наданих органам місцевого самоврядування законодавством України у сфері оподаткування, встановлює місцеві податки та збори на території громади, ставки податків та податкові пільги.

Зауваження та пропозиції стосовно проєкту регуляторного акту приймаються від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань протягом одного  місяця з дня оприлюднення розробником проєкту за адресою:

поштова адреса:62431, Україна, Харківська область, Харківський район, село Вільхівка, вул. Центральна, 1, Вільхівська сільська рада.

Електронна адреса:  olhov_sovet@ukr.net.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь